El nostre equip

El nostre equip docent està format per  professionals amb una gran experiència en la transformació educativa en clau digital.

Núria Sabaté

Núria Sabaté

Lideratge Educatiu

Mestra d’educació primària al Departament d’Educació – Generalitat de Catalunya. 

Actualment, directora de l’escola Marià Fortuny de Reus.  Formadora en competència digital docent i lideratge pedagògic. Actual presidenta de l’Associació Espiral.

Alberto Esteban

Alberto Esteban

Lideratge Educatiu

Maestre que sempre ha intentat aprendre de tot i aprendre de tots. Enginyer de telecomunicacions i docent des de fa 12 anys. Actual director de l’Institut Escola Daniel Mangrané. Formador de docents, facilitador i col·laborador de programes com el Laboratori de Transformació Educativa, Aliances Magnet i Educació360. Membre de l’equip de formació de l’Associació espiral.

Azucena Vázquez

Azucena Vázquez

Avaluació formativa

Formadora TIC/TAC. Docent en diferents nivells educatius. Doctora en e-learning. Interessada en la transformació educativa mitjançant metodologies actives i amb integració de tecnologies digitals.

Ana Municio

Ana Municio

Avaluació formativa

Mestra transformadora. Coordinadora de projectes educatius en escuela21. Formació per a la transformació educativa i la col·laboració en línia.

Javier Barba

Javier Barba

Creactiva la teva aula

Mestre de primària, assessor de formació al Centro Territorial de Innovación y Formación (CTIF Madrid Norte) i professor col·laborador de la UOC.

Jaione Pozuelo

Jaione Pozuelo

Creactiva la teva aula

Professora de Biologia i Geologia en el CEIPSO Sant Sebastià (El Boalo, Madrid). Llicenciada en Ciències Ambientals, màster TIC en Educació i Doctora en Educació per la UAM.

Roger Olivella

Roger Olivella

Scratch

Soc professor i investigador per vocació, vull crear un impacte positiu en els alumnes i en la societat per mitjà de l’educació i la tecnologia

Xavier Suñé

Xavier Suñé

Capgira la teva classe!

Docent. Co-director de l’Observatori d’Innovació Educativa i Cultura Digital -ODITE- de l’associació “Espiral, educació i tecnologia” i, com a cofundador, compromès amb l’empreneduria, el lideratge i l’educació amb la xarxa professional CEL Working, formada per persones consultores i emprenedores dels àmbits social, cultural, educatiu i de la tecnologia.

Joan Padrós

Joan Padrós

Capgira la teva classe!

Professor i Director del CFA Palau de Mar i professor associat de la Universitat Oberta de Catalunya (Àmbit de Competències DigitalsEstudis de Psicologia i Ciències de l’Educació ). Formador de formadors en diverses institucions i ex-president de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia.

Oriol Ripoll

Oriol Ripoll

Aprendre a ritme de joc

Sóc especialista en jocs aplicats a l’aprenentatge. M’he dedicat a aprendre sobre jocs, crear-los i explicar com es poden crear i aplicar-los. Però també m’ha fet obrir el focus i he après sobre gamificació, creativitat, educació, patrimoni, experiència d’usuari i cocreacions.

Vicente Palomo

Vicente Palomo

Metodologies actives i Tecnologies Digitals

 Diplomat en Magisteri d’Educació Física per la UCLM i Graduat a Primària amb menció a Llengües Estrangeres: Anglès per la Universitat Isabel I. Recorrent el camí que permeti incorporar les tecnologies digitals a l’aula per millorar l’aprenentatge.